vorigehome volgende 08.11.2018
ZONDER PLOOIEN, ZONDER ZORGEN

Mijn slippen gestreken.


SLIPPEN inventaris

1. Don Underwear - XL - lichtgrijs met donkere verticale strepen - 91% katoen, 7% polyester 2% elasthan. Waren te klein voor opa.boxer brief
2. Calvin Klein M - zwart - boxer brief - 100% katoen Waren te klein voor opa.
3. DIM - XL - zwart - boxer brief - 96% katoen 4% elasthan
4. Hema - M - wit - mannenslip 100% katoen - zelf gekocht - anti theft tag in etiketje hangt er nog aan.
5. Hema - L - wit. mannenslip 100% katoen. Zelfde model als nr. 4.
6. Hema - M - wit met op ed voorkant 'a de B' en vanachter Walker art center - mannenslip 100% katoen - zelf gekocht - anti theft tag hangt er nog aan. Zelfde model als nr. 4 & 5.
7. Hema - M - vrouwenslip - zwart - 96% katoen, 4% elastaan
8. onleesbaar - onleesbaar - vrouwenslip - bordeaux - synthetisch
9. women's secret - onleesbaar - multipack string - zwart - katoen + synth
10. Etam Lingerie - vrouwenslip. Geelgroen met blauwe muizen en groene katten op. decoratieve rand en strikje vooraan. Voor 2009. was eigenlijk van Ezra. Sporen van slijtage in tekeningen vooraan en achteraan. Stof begint uit te dunnen.
11. Solo - one size - vrouwenslip - vooraan psychedelische print, aan kruis verschilldende groottes van bollen - achteraan lichtroos roze rand en bovenband met lichtblauwe en zwarte streep. katoen en synth
12. Sloggi - vrouwenslip uit de chic collectie - XL - wit - katoen met kanten gedeelte op de heupbeenderen. details in de randen en bovenrand met decoratie. Was te klein voor mijn oma.
13. Women's secret - volledig kanten string met brede bovenband - perzikkleur. Is mijn jersey shore slip.
14. Grijze mannenbrief - katoen + synthetisch - Body Look M Brede band met recht in het midden "Body Look"
15. Groene vrouwenslip met in bovenband twee lijnen van verschillende dikte in beige + twee kleine gaten ter hoogte van het kruis - sportief model, UNNO - >10 jaar oud - sporen van slijtage.
16. Bordeaux slip, vintage model met hoge taille. Kanten detail aan bovenrand, donkerblauwe strikjes aan bovenrand en zijkant. slit onderaan zijkant. plooien van bovenrand naar onderkant links en rechts.
17. rode transparante slip met bolletjes. decoratieve rand en strikje bovenaan. cheeky model - Women's Secret - sporen van slijtage elastische draadjes komen uit de randen. minder dan 5 jaar oud.
18. zwarte kanten slip - met decoratieve randen.
19. Transparante string met kanten elementen ter hoogte heupbeenderen. op het middengedeelte polkadots. zwart vooraan zwart strikje met (valse) diamant. transparant gedeelte met polkadots boven bilspleet.
20. DIM mannen plakkende boxer, zwart, XL, te klein voor opa.
21. Katoenen Slip, Etam lingerie, bordeaux met verticale ribbeltjes vooraan en achteraan. Strikje vooraan. Subtiel decoratieve rand. Stof heel dun, slip is meer dan 13 jaar oud.
22. Synthetische stof, slip, turquaze met grijs bloemenmotief. S, decoratieve bovenrand en kanten rand aan de gaten voor de benen.
23. Zwarte slip, merk en maat onleesbaar. Ziet er oud uit. Van Emma of Leonie. Twee rode gebleekte vlekjes vooraan, zal in de was gebeurd zijn.
24. Sportieve hipster van Insua. M Donkerblauw met blauw bolletjespatroon. Brede bovenband met "Move it" in herhaling. Van Mémé gekregen.
25. Sportieve hipster van Hunkemöller. S. lichtgrijs. Brede bovenband waarin met zilvere draad "Body Basics" in genaaid is. twee keer vooraan en twee keer achteraan. Aan beide zijkanten een zichbare verticale naad. Katoen. Draag ik niet graag, want kruis kruipt in mijn kruis.
26. Vrouwenslip, merk onleesbaar. Lichtgrijs bloemenpatroon in combi met heel vuillichtpaarse abstracte vormen. Paarse bovenband, semisheer en paars strikje bovenaan. De binnenkant van het kruis is ook paars. Overal paarse naden.
27. Zwarte vrouwenslip. Katoen met synthetische randen. Etiketje afgeknipt.
28. Hunkemöller M. Synthetische slip in een romantisch grijsbeige kleur. Perzikkleurige naden. Katoenen kruis binnenkant ook perzik
29. Insua bordeaux slip sportief model. S dunne bovenband met zichtbare naden en etiketje aan buitenkant waarop staat "Insua Softwear". Informatie is bedrukt in slip, maar door slijtage in de was onleesbaar. katoen
30. Synthetische slip met heel brede band van het merk WAXX. M. Zwart met complex patroon uit witte bolletjes van verschillende groottes. voor en achterkant Tekeningen van aiatische historische tekeningen van mensen die seks hebben. Bloemen bedekken de genitaliën op de tekeningen.Op de band staat meerdere keren het logo WAXX in het zwart en rechts en links vooraan een interpretatie van de zon. Van oma gekregen, meer dan 10 jaar geleden. Zit nogal strak.
31. Lichtgrijze katoenen vrouwenslip. Synthetische dunne rand overal in een iets donkerder grijs. Hema. M. Heel comfortabel.
32. Bruine synthetische slip. H&M? L. Met overal een kantachtige decoratieve rand. En strikje vooraan.
33. Lichtgrijze katoenen hipster, Women's secret, maar etiketje afgeknipt. Is helemaal niet comfortabel.
34. Bordeaux slip van Lingerie by American Apparel. M Synthetische heel dunne stof. Voelt alsof je niets aanhebt. Een van mijn favorieten.
35. Katoenen slip met ingewikkeld bloemenpatroon. Vuilroze bloemen en groene takken. Donkere achtergrond. Felroos strikje vooraan. en Decoratieve boord bovenaan. Merk en maat onleesbaar.
36. Zwarte katoenen slip. Hema. M. ZElfde model als nr. 31.
37. Zwarte katoenen slip. Hema. M. Een iets verfijnder model dan nr. 36, maar nog steeds minimalistisch.
38. Vuilroze katoenen slip. Lijkt op zelfde model als nr. 31, 36. Hema dus, M.
39. Zwarte string katoen, women's secret. Breder dan een tanga?
40. Zwarte synthetische slip. Naadloos, maat 40. Merk onleesbaar. Ik denk Uniqlo. Heel comfortabel en goed voor in een skinny jeans of strak kleed.
41. Lichtgrijze katoenen hipster, women's secret. Etiket afgeknipt. Zelfde als nr. 33 en uiteraard even oncomfortabel.
42. Zwarte katoenen mannenboxerbrief. Calvin Klein. M Geribbelde band aan de onderkant van de pijpjes en brede bovenband met Calvin Klein op in een grijzere draad.
43. Lichtblauwe synthetische slip. Transparant met bolletjespatroon in relief. Heel romantisch model. Deed me denken aan Amerika in de jaren 50. Met opvallend schattige "vleugeltjes" aan de heupen, zoals een cupcake?
44. Synthetische mannenbrief in felrood met een zwarte band waar in witte letters FIREMAN opstaat. Van Nick, hij deed hem niet graag aan.
45. Eenvoudige grijze katoenen vrouwenslip, maar elegant model. Zit heel goed.
46. Vrouwenslip. Solo. Achterkant volledig roos en katoen. Zwarte synthetische rand all-over.
Voorkant patroon van zwarte vlekken op witte achtergrond en roze rozen. Aan buitenkant kruis een soort modern paisleymotief. felgroene draad. Al heel oud, vroeger heel comfortabel, nu eigenlijk net te klein.
47. Korstmosgroene katoenen hipster met lichtblauwe band. M Van In Your Dreams. 14 jaar geleden gekocht in Urban Outfitters. Bovenband begint uit te lebberen. Zat vroeger heel goed, maar zakt nu af. Ook sporen van bloedvlekken die er niet uit geraken.
48. Grijze katoenen slip met lichtbruine horizontale strepen op voor- en achterkant. Strikje bovenaan en twee kleine knoopjes onder strikje en onder elkaar, die niets open of dicht doen. Bovenaan dun synthetisch bandje in een donkerder grijs en aan de beenopeningen een soort kanten boord. ook in een donkerder grijs. Geen mening over deze slip.
49. Zwarte katoenen slip met kanten bovenrand, ook zwart. Op linkerheup een fushia tekening van exotische bloemen. Afdanker van mijn zus. Etiketje uitgeknipt.
50. Witte mannenbriefs met zwarte bovenrand. DIM. Op de bovenrand staat een herhaling van de merknaam afwisselend in het groot in outline en kleiner en ingevuld. XL
51. High waisted zwarte katoenen hipster met brede bovenrand. in de bovenband staat een herhaling van het merk ook in het zwart. HL Underwear. M. op het etiketje staat het logo van HL UNDERWEAR. een compositie van H en L en daarrond de wieken van een molen. Ik ga ervan uit dat dit een Nederlands merk is? Ik kan me niet herinneren dat ik die slip ooit heb gedragen maar dat zal wel aan mijn geheugen liggen.
52. Zwarte katoenen string, Women's Secret. Zoals nr. 39
53. Grijze katoenenslip, Hema. M. Zoals 31, 36, 37.
54. Roze synthetische transparante slip. Cheeky model. Met overal wit kanten randje. De zijkanten zijn bestaan enkel uit het kanten randje. Heel romantisch slipje. Een van mijn favorieten. 55. Witte katoenen slip. DIM. lichtpaarsgrijze boord met in shiny draad Dim in herhaling. Geen mening over deze slip.
56. Synthetische slip met complex verticaal streepjespatroon. Strikje met lange uiteinden aan voorjant. Transparante gedeelte op de heupen met een soort geborduurd bloemenpatroon in zilveren draad. Zou mooi kunnen zijn, maar is het toch net niet. Was van mijn zus, geen idee hoe de slip bij mij is terechtgekomen. Waarschijnlijk ook een afdanker van haar.
De rest zit nog in de was.